Vajina Daraltma

Vajina Daraltma


Vajina daraltma operasyonları, çeşitli nedenler ile genişleyen vajinanın tekrar eski haline getirilmesi adına uygulanan estetik cerrahi operasyonlarıdır.  Vajinada, büyük oranda doğum sonrası genişleme meydana gelir. Görünümünü ve estetiğini değiştiren bu durum birçok kadında ciddi bir problem olarak görülür. Doğum yapan kadınların talebinin artması üzerine de vajina daraltma uygulamalarında ciddi bir artış gözlemlenmektedir. Vajinanın tekrar dar ve biçimli görünümünün kazandırıldığı vajina daraltma operasyonları başarılı olması ve güven vermesi nedeni ile birçok kadının başvurduğu estetik cerrahi operasyonları arasında yer almaktadır.

Vajina Daraltma Uygulamaları

Vajina genişlemesi, kadınlara birçok farklı sağlık sorununu yaşatabilir. Genişleyen vajina duvarı çeşitli mikropların kolayca vücuda girişini sağlar ve birçok vajina rahatsızlığını meydana getirir. Buna ek olarak cinsel yaşamda da genişleyen vajina penisi tam olarak kavrayamadığı için çiftlere istedikleri hazzı vermez. Cinsel yaşamda istenilen hazzın alınması adına birçok kadın vajina daraltma operasyonlarını tercih etmektedir. Son derece rahat uygulanan bir işlem sonrasında vajinanın tekrar ilk görünümüne kavuşması mümkün olabilmektedir.

Vajinayı Düzeltme Operasyonları

Genişleyen vajinalar, küçük müdahaleler ile son derece başarılı bir şekilde düzeltilebilmektedir. Cerrahi operasyonlar kapsamında yapılan düzeltme işleminin ardından kadınlar yine uzun süreli  olarak yeni vajinalarına sahip olabilirler. Vajina dudakları üzerinde gerçekleştirilen titiz bir uygulama ile buradaki geniş bölgeler sıkıştırılır ve ağız kısmının daraltılması sağlanır. Güven veren bu uygulama ile kadınlar daha tatmin olabilecekleri yeni vajinalarına sahip olmuş olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajen Daraltma Ameliyatı Nasıl Yapılır

Kızlık Zarı Dikimi İşlemleri

Bekârlarda Vajinusmus Nasıl Tedavi Edilmeli